• Snabba leveranser
  • Trygg betalning
  • Fri frakt över 800:-
Visa priser: Exkl. moms | Inkl. moms
Meny
Leksaker

Leksaker

Scruff a luvs är årets leksak 2018

Nu kan du köpa Scruff a luvs hos Simbadusa.

Varje år utses årets leksak. I år blev det mjukdjuren i serien Scruff a luvs. De har direkt blivit oerhört populära och nu kan du köpa Scruff a luvs hos Simbadusa.

Det finns tre olika djur att välja bland, hund, katt och kanin. När du köper din Scruff a luvs så vet du inte vilket djur du får. I lådan ligger en ovårdad djurunge som barnet ska ta hand om. Den ser ut som en trasboll ungefär.

Man tvättar, borstar och torkar sitt mjukdjur och sakta börjar man se vilken Scruff a luvs man fått. Oavsett vilket djur det är så får ni troligtvis höra ett ÅH vad söt den är. För både hundvalpen, kaninungen och kattungen är bedårande söta.

På bilden nedan ser du hur söt den är. 

Scruff a luvs är söta, mjuka gosedjur

2018-09-06

En uppdatering om Scruff a luvs.

Detta mjukdjur har blivit oerhört populärt och tillverkaren hinner inte med. Idag försökte vi beställa fler, men fick tyvärr beskedet från tillverkaren att allt de hinner tillverka innan jul redan är beställt.

Vi, och andra återförsäljare, kommer få det vi har beställt sedan tidigare, men när det är slut så är det tyvärr slut för säsongen. Så ett tipps är att om du ska köpa Scruff a luvs så gör det i god tid innan jul!

Och visst är de söta. Titta på bilden nedan...

Köpa Scruff a luvs

Emil 2018-08-26 20:21

Målarböcker, pysselböcker och färgläggning

Nu kan du köpa målarböcker, pysselböcker, vattenfärger och kritor.
Succesivt utökas sortimentet hos oss på Simbadusa, och nu är det dags för en ny kategori med leksaker. Nu kan du nämligen köpa målarböcker, pysselböcker, vattenfärger samt kritor och pennor.

I sortimentet finns många av de populäraste karaktärerna som Frost, Cars och Paw Patrol. Det finns enkla målarböcker för de yngsta barnen och lite mer avancerade pysselböcker för de lite äldre. 

Målarbok Cars Blixten McQueen'

Målarboken oven med Blixten McQueen är en av flera olika målarböcker du kan välja bland.

 

 Pysselbok Paw Patrol

Paw Patrol är hundvalpar som är mycket populära nu. Ovan ser du en rolig pysselbok med Paw Patrol. 

 

Emil 2017-11-05 20:15

Cars 3 kommer snart

En ny film och massor av roliga leksaker till Cars 3.

I förra veckan var vi på en rolig mässa där vi fick information nya leksaker som kommer under 2017. En av de största nyheterna är att Disney jobbar på en ny film med Blixten McQueen och hans vänner. Denna film, som är nummer tre i ordningen kommer således att heta Cars 3, eller Bilar 3 på svenska.

Det är fortfarande Blixten McQueen som är huvudrollsinnehavare i filmen. Disney var mycket hemlighetsfulla om handlingen i filmen. Men klart är att Blixten McQueen börjar bli gammal, och blir ofta frånåkt av nyare, mer moderna racerbilar. Han är dock fortfarande ute och tävlar runt om i landet. 

Blixten McQueen i filmen Bilar 3

I filmen Cars 3 dyker också en ny stjärna upp. Hon heter Cruz Ramirez och är en ung, kvinnlig racerbil. Vi tror att hon tränar och tävlar tillsammans med Blixten McQueen. Cruz Ramirez funderar på om hon kan lära den gamle hunden (Blixten) några nya smarta knep för att åka fortare. Han å andra sidan ser att hon gör många av de nybörjarmisstag som han gjorde när han var en ung racerbil. Hur filmen slutar vet vi under hösten 2017. Det är nämligen då den har premiär här i Sverige.

Anledning till att vi fick träffa Disney och fick information om filmen Bilar 3, är att det redan nu är dags för oss återförsäljare att beställa leksakerna vi vill sälja nästa år. Men det är inte helt lätt då de flesta bilderna fortfarande är hemliga. Vi har alltså köpt in varor där vi bara ser ett artikelnummer...

Men oavsett vad så gissar vi att Cars 3 kommer att bli en riktig succe, och om det stämmer som Disney säger så blir det en film men en bra blandning av tävling och spänning och kamratskap och gemenskap.

Blixten McQueen och Cruz Ramirez i Cars 3

Emil 2016-10-10 13:45

En ny blogg om leksaker

Här på Simbadusa får du en leksaksaffär på internet. Då sidan är nystartad fylls den på med fler varor varje dag.

Det första vi jobbar med är pussel från Ravensburger. De har många roliga barnpussel. Bland annat detta med ett fint motiv från filmen Frost.

 

Emil 2016-07-03 15:17

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan