• Snabba leveranser
  • Trygg betalning
  • Fri frakt över 800:-
Visa priser: Exkl. moms | Inkl. moms
Meny
Leksaker  Cars 3 kommer snart

Cars 3 kommer snart

En ny film och massor av roliga leksaker till Cars 3.

I förra veckan var vi på en rolig mässa där vi fick information nya leksaker som kommer under 2017. En av de största nyheterna är att Disney jobbar på en ny film med Blixten McQueen och hans vänner. Denna film, som är nummer tre i ordningen kommer således att heta Cars 3, eller Bilar 3 på svenska.

Det är fortfarande Blixten McQueen som är huvudrollsinnehavare i filmen. Disney var mycket hemlighetsfulla om handlingen i filmen. Men klart är att Blixten McQueen börjar bli gammal, och blir ofta frånåkt av nyare, mer moderna racerbilar. Han är dock fortfarande ute och tävlar runt om i landet. 

Blixten McQueen i filmen Bilar 3

I filmen Cars 3 dyker också en ny stjärna upp. Hon heter Cruz Ramirez och är en ung, kvinnlig racerbil. Vi tror att hon tränar och tävlar tillsammans med Blixten McQueen. Cruz Ramirez funderar på om hon kan lära den gamle hunden (Blixten) några nya smarta knep för att åka fortare. Han å andra sidan ser att hon gör många av de nybörjarmisstag som han gjorde när han var en ung racerbil. Hur filmen slutar vet vi under hösten 2017. Det är nämligen då den har premiär här i Sverige.

Anledning till att vi fick träffa Disney och fick information om filmen Bilar 3, är att det redan nu är dags för oss återförsäljare att beställa leksakerna vi vill sälja nästa år. Men det är inte helt lätt då de flesta bilderna fortfarande är hemliga. Vi har alltså köpt in varor där vi bara ser ett artikelnummer...

Men oavsett vad så gissar vi att Cars 3 kommer att bli en riktig succe, och om det stämmer som Disney säger så blir det en film men en bra blandning av tävling och spänning och kamratskap och gemenskap.

Blixten McQueen och Cruz Ramirez i Cars 3

Emil 2016-10-10 13:45

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan