• Snabba leveranser
  • Trygg betalning
  • Fri frakt över 800:-
Visa priser: Exkl. moms | Inkl. moms
Meny
LEKSAKER  LEGO

Att köpa lego på nätet är ett enkelt sätt att handla denna populära leksak. Lego finns i olika svårighetsgrad och med olika teman. 

För de yngsta barnen börjar man ofta med Duplo. Det är större bitar som är lättare för de mindre barnen att bygga med. Lego i "vanlig" storlek finns även det i olika svårighetsgrad. Enklas är Junioraskarna, därefter kommer Creator och City.

Utöver ovanstående grundaskar från Lego finns det sedan flera olika teman. Här kan bland annat nämnas Friends och Ninjago som båda är mycket populära legoteman. 

För den erfarne legobyggaren rekommenderar vi lego technik som är lite mer avanserade byggsatser där modellerna ofta har rörliga delar och ibland även en motor och radiostyning.

Du kan läsa mer om de olika legoteman som finns i deras olika kategorier.

En bra sak med lego är att alla askar har ett tydligt artikelnummer, så om du vet vilken legoask du vill köpa så kan du söka efter just det artikelnumret i vår sökruta.

Att köpa lego på nätet

Det finns olika teman som hör ihop i lego, och när du ska köpa lego på nätet kan det vara bra att beställa flera askar från samma tema. Exempelvis temat med lego polis där man kan handla både polisstationen, en polishelikopter, ett paket med polisbil och tjuvar samt en tuff polisbåt. 

När du beställer Lego från oss på Simbadusa så får du dina varor inom ett par dagar.


Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan