• Snabba leveranser
  • Trygg betalning
  • Fri frakt över 800:-
Visa priser: Exkl. moms | Inkl. moms
Meny
Välj bland 1000 olika pussel.
TRÄDGÅRD  Blomsterlökar  Vårlökar

Vårlökar

Förboka dina vårlökar nu. De levereras ca vecka 9-10. 

Tänk på att alla varor som beställs på samma order som vårlökar också skickas i samma leverans. Så om du vill ha snabbare leverans av andra varor, ex om du beställer fröer som du vill så tidigt, så gör två beställningar. En med det du vill ha snabb leverans av och en med de varor som skickas tillsammans med lökarna. 
(Förbokar du varor med senare leveranstid, ex sticklingar, så skickas din beställning när allt kommit in.)

Beställ dina dahlior nu!

Här kan du välja bland ett stort sortiment av vårlökar. Som namnet säger så planterar du dina vårlökar på våren och så blommar de under sommaren.

Vårlökar får ofta många och mycket färgglada blommor. En del sorter är högväxta och kan bli över 1 meter höga. Andra är låga och kompakta och passar då bra i krukor.

I detta stora sortiment kan du hittar du många dahlior, gladiolus och liljor. Men även många andra, lite ovanliga sorter.

De flesta av dessa blomsterlökar övervintrar inte i Sverige. De vissnar ner när frosten kommer och du gräver sedan upp rotknölarna och förvarar dem frostfritt under vintern. Nästa vår planterar du dem igen. Ett undantag är liljor som brukar övervintra. 


Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan