• Snabba leveranser
  • Trygg betalning
  • Fri frakt över 800:-
Visa priser: Exkl. moms | Inkl. moms
Meny
Leksaker  Scruff a luvs är årets leksak 2018

Scruff a luvs är årets leksak 2018

Nu kan du köpa Scruff a luvs hos Simbadusa.

Varje år utses årets leksak. I år blev det mjukdjuren i serien Scruff a luvs. De har direkt blivit oerhört populära och nu kan du köpa Scruff a luvs hos Simbadusa.

Det finns tre olika djur att välja bland, hund, katt och kanin. När du köper din Scruff a luvs så vet du inte vilket djur du får. I lådan ligger en ovårdad djurunge som barnet ska ta hand om. Den ser ut som en trasboll ungefär.

Man tvättar, borstar och torkar sitt mjukdjur och sakta börjar man se vilken Scruff a luvs man fått. Oavsett vilket djur det är så får ni troligtvis höra ett ÅH vad söt den är. För både hundvalpen, kaninungen och kattungen är bedårande söta.

På bilden nedan ser du hur söt den är. 

Scruff a luvs är söta, mjuka gosedjur

2018-09-06

En uppdatering om Scruff a luvs.

Detta mjukdjur har blivit oerhört populärt och tillverkaren hinner inte med. Idag försökte vi beställa fler, men fick tyvärr beskedet från tillverkaren att allt de hinner tillverka innan jul redan är beställt.

Vi, och andra återförsäljare, kommer få det vi har beställt sedan tidigare, men när det är slut så är det tyvärr slut för säsongen. Så ett tipps är att om du ska köpa Scruff a luvs så gör det i god tid innan jul!

Och visst är de söta. Titta på bilden nedan...

Köpa Scruff a luvs

Emil 2018-08-26 20:21

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan