• Snabba leveranser
  • Trygg betalning
  • Fri frakt över 800:-
Visa priser: Exkl. moms | Inkl. moms
Meny
Pussel  Nu är vi igång

Nu är vi igång

Första ordern kom för ett par dagar sedan. Det var Michelle från Göteborg som beställde pusslet nedan. Det heter 1000 bitar - Victorian Cottage och som du ser så är det ett vackert, engelskt hus och en underbar trädgård fylld med blommor. Efter den första beställningen har det kommit nya beställningar nästan varje dag. 

När du beställer pussel från Simbadusa får du dina pussel inom ett par dagar. Vi skickar i första hand med DHL, men mindre försändelser skickas ibland med posten. Har du önskemål om hur och vart du vill att vi skickar dina varor så är det bara att höra av dig. Du når oss på info@simbadusa.se eller 0304-300 60.

En vacker engelsk stuga och en blommande trädgård är motivet för detta pussel på 1000 bitar

Pusslet ovan är det pussel som beställdes först från Simbadusa. Det kommer från Trefl, en polsk leverantör av pussel. 

Då vi är ett litet familjeföretag blir de första beställningarna givetvis extra roliga. Vi firar och barnen hjälper till att packa ihop. Men vi är långt ifrån klara med pusselavdelningen. I veckan har det kommit ca 50 nya pussel och dessa kommer ut här på nätet under de kommande dagarna. 

Följ oss på Facebook.

Vill du ta del av allt som händer här på Simbadusa rekommenderar vi att du gillar Simbadusa på Facebook. Där presenteras löpande nyheter, tävlingar och kampanjer.

Emil 2016-08-07 19:32

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan