• Snabba leveranser
  • Trygg betalning
  • Fri frakt över 800:-
Visa priser: Exkl. moms | Inkl. moms
Meny
Trädgård  Nu kan du köpa fröer hos Simbadusa

Nu kan du köpa fröer hos Simbadusa

Egentligen skulle detta inlägg, som berättar att du kan köpa fröer hos Simbadusa, ha skrivit för flera månader sedan. Men saken är den att när vi fick vår första leverans med fröpåsar från Nelson Garden så tog försäljningen fart direkt. Direkt när vi lagt ut sortimentet på nätet så började beställningarna komma. Det var tydligen många som ville köpa fröer på internet.

Vill du se hela vårt frösortiement så kan du klicka på denna länken: fröer.

Det är givetvis jätteroligt och nu kommer första inlägget på vår trädgårdsblogg. Här kommer vi att följa upp med många både långa och korta blogginlägg om fröer, lökar, förkultivering, odlingsråd och allt annat som har med trädgård att göra. Titta gärna in här med jämna mellanrum.

Det är lätt att köpa fröer på nätet.

Att köpa fröpåsar på internet är ett enkelt och roligt sätt att få billiga fröer. Då vi börjar sälja i år är alla fröer nya och leverans sker inom ett par dagar. Oftast som ett brev med posten, men om du gör en större beställning så blir det istället ett paket med DHL.

Du kan sortera fröerna som du vill - efter höjd, om de skall odlas i växthus eller på friland, om de är blommor eller grönsaker osv. Allt för att du på ett enkelt sätt skall hitta dina favoritfröer.

De mest populära fröerna är...

Nu när vi kommit en bit in på säsongen kan vi se i vår statistik vilka frösorter som är mest populära. Här nedan ser du de 5 populäraste fröerna:

1. 951-94052 - Luktärt Old Spice mix

2. 951-91210 - Sallat, Babyleaf såband

3. 951-90320 - Gräslök

4. 951-90104 - Basilika, storbladig

5. 951-90739 - Morot, blandade sorter

Fröer till luktärt är mest populär

Listan ovan visar de fem mest sålda frösorterna under våren 2017. Vilken är din favorit bland alla våra fröer?

 

 

 

2017-04-25 21:37

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan