Stäng
  • Snabba leveranser
  • Trygg betalning
  • Fri frakt över 800:-
Visa priser: Exkl. moms | Inkl. moms
Meny
Halva priset på alla höstlökar!
TRÄDGÅRD  Amaryllis

Amaryllis

Det är Black Week hos Simbadusa och du får:  30% rabatt på alla fröer,   50% rabatt på alla höstlökar,   50% rabatt på alla amaryllis,   50% rabatt på alla vitlökar,   20% rabatt på alla pussel,   20% rabatt på alla leksaker

Kampanj
Amaryllis, Chico

Köp amaryllis på internet! Här kan du välja bland många olika vackra amaryllislökar. Vill du ha röda, rosa eller strimmiga amaryllis? Oavsett vad finns det säkert sorter som passar dig.

Odla amaryllis är enkelt

Att odla amaryllis är enkelt. När du beställer din amaryllis från oss på Simbadusa får en lök som blommar inom 6-8 veckor. Sätt nederdelen av amaryllislöken i vatten så stimuleras tillväxten. Sedan kan du, om du vill, plantera om din amaryllislök i jord, men du kan även låta den stå kvar med rötterna i vatten. Oavsett vad så får du efter ett tag en fin blomma.

en amaryllis får ofta 2-3 stänglar

Antalet stänglar som en amaryllis får beror på hur stor den är. Det finns både normala och jumbolökar och de stora amaryllislökarna får ofta fler blommor än de andra. Räkna med att en normal lök får 2-3 blomsterstänglar, och en jumboamaryllis för 3-4 stänglar.


Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan