TickSnabba leveranser TickTrygg betalning TickFri frakt över 800:-
Höstlökar

Höstlökar

HÖSTLÖKARNA ÄR SLUT FÖR SÄSONGEN.

Men snart kan du köpa höstlökar här hos oss på Simbadusa igen. De kommer in i augusti månad, och i år blir det ett rekordstort soritment av höstlökar som du kan välja bland...

Köpa höstlökar på internet

Här kan du köpa höstlökar, sk blomsterlökar. Välj bland ett stort sortiment av både stor och små lökar. Här hittar du både tulpaner, krokus, narcisser, allium och många andra fina höstlökar. Nedan kan du sortera höstlökarna på ex höjd, färg och sort. Om du ex vill se röda tulpaner så väljer du tulpaner och färgen röd.

Plantera dina höstlökar nu

Lökar är fantastiska. Du planterar dem på hösten, och sedan övervintar de hela kalla vintern för att till slut blomma vackert på våren. Men även om höstlökar är tåliga, så är det bra att plantera dem så fort som möjligt. Då hinner de rota sig innan kälen kommer.

Tulpaner är ett undantag. Tulpanlökarna innehåller så mycket näring och är så tåliga, så man brukar på skämt säga att man kan plantera tulpanlökarna med spett även när kälen kommit. Men regeln är ändå att ju tidigare du planterar dina höstlökar desto säkrare blomning får du till våren!


2 artiklar Kampanj (0) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar:


Standardvy | Byt till Mobil vy
Stäng