Stäng
  • Snabba leveranser
  • Trygg betalning
  • Fri frakt över 800:-
Visa priser: Exkl. moms | Inkl. moms
Trädgård  Blomsterlökar  Höstlökar

Höstlökar

Förboka dina höstlökar nu. Leverans sker så fort vi fått lökarna till oss. Det brukar bli i slutet av augusti - början av september, men gör din beställning redan nu för att vara säker på att få de sorter du helst vill ha.

Viktigt - Alla varor som beställs tillsammans med höstlökarna skickas också tillsammans med lökarna. Så om du vill ha tidigare leverans av andra varor så gör två beställningar. En beställning med höstlökar och en med de varor du vill ha snabbare leverans av.

Köpa höstlökar på internet

Här kan du välja bland ett av Nordens största sortiment av höstlökar, sk blomsterlökar. I sortimentet hittar du många olika sorter av både stor och små lökar. Bland annat finns det många olika tulpaner, krokus, narcisser, allium och flera andra fina höstlökar. Nedan kan du sortera höstlökarna på ex höjd, färg och sort. Om du ex vill se röda tulpaner så väljer du tulpaner och färgen röd.

Plantera dina höstlökar nu

Lökar är fantastiska. Du planterar dem på hösten, och sedan övervintar de hela kalla vintern för att till slut blomma vackert på våren. Men även om höstlökar är tåliga, så är det bra att plantera dem så fort som möjligt. Då hinner de rota sig innan kälen kommer.

Tulpaner är ett undantag. Tulpanlökarna innehåller så mycket näring och är så tåliga, så man brukar på skämt säga att man kan plantera tulpanlökarna med spett även när kälen kommit. Men regeln är ändå att ju tidigare du planterar dina höstlökar desto säkrare blomning får du till våren!

Så om du vill ha en blommande trädgård till våren - då ska du köpa höstlökar nu!


Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan