• Snabba leveranser
  • Trygg betalning
  • Fri frakt över 800:-
Visa priser: Exkl. moms | Inkl. moms
Meny
TRÄDGÅRD  Blomsterlökar  Höstlökar

Köp höstlökar som tulpaner och narcisser.

Höstlökarna är slut för säsongen. Åter hösten 2024.

Välkommen! Här kan du välja bland Nordens största sortiment av höstlökar, med mängder av olika tulpaner, narcisser, allium, liljor och andra fina blommor. Du kan sortera höstlökarna så att du enklare hittar det du sökar genom att exempelvis välja att bara visa tulpaner som är röda eller narcisser som är vita.

Filtrera Visa 0 artiklar
0 artiklar
Sortering:

Ditt urval matchade inte några artiklar!

Köpa höstlökar på internet

Här kan du välja bland ett av Nordens största sortiment av höstlökar, sk blomsterlökar. I sortimentet hittar du många olika sorter av både stor och små lökar. Bland annat finns det många olika tulpaner, krokus, narcisser, allium och flera andra fina höstlökar. Nedan kan du sortera höstlökarna på ex höjd, färg och sort. Om du ex vill se röda tulpaner så väljer du tulpaner och färgen röd.

Plantera dina höstlökar nu

Lökar är fantastiska. Du planterar dem på hösten, och sedan övervintar de hela kalla vintern för att till slut blomma vackert på våren. Men även om höstlökar är tåliga, så är det bra att plantera dem så fort som möjligt. Då hinner de rota sig innan kälen kommer.

Tulpaner är ett undantag. Tulpanlökarna innehåller så mycket näring och är så tåliga, så man brukar på skämt säga att man kan plantera tulpanlökarna med spett även när kälen kommit. Men regeln är ändå att ju tidigare du planterar dina höstlökar desto säkrare blomning får du till våren!

Så om du vill ha en blommande trädgård till våren - då ska du köpa höstlökar nu!


Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan