Stäng
TickSnabba leveranser TickTrygg betalning TickFri frakt över 800:-

Sticklingar

Sticklingarna är slut för säsongen. Åter våren 2023.

Här kan du köpa sticklingar. Det finns många fina sorter att välja bland. Här hittar du bland annat sticklingar till olika kryddor som mynta, basilika, oregano, rosmarin och lavendel.

Men även till lite ovanligare växter som ginseng, sötpotatis, eldkrona och solhatt.

Varje förpackning innehåller tre sticklingar. Sticklingar är ett enkelt sätt att odla dina favoritplantor. Vid leverans är de ca 5-7 cm höga och oftast rotade i en torvbrikett eller jord. Plantera om dem i en större kruka när du får dem och placera ljust så får du snart en stor fin växt.

Det finns många olika sticklingar att välja mellan. De säljs bara under en begränsad period på våren och när en sort är slut så är den slut för säsongen. 

När sticklingarna skickas från oss skickar vi ett mail till dig så du vet att paketet är på väg. Det är viktigt att du sedan hämtar ut paketet så fort som möjligt. Sticklingarna vill planteras om och placeras ljust så fort som möjligt. 

Om du bor långt ut på landet dit DHL inte kör varje dag så är det inte säkert att du bör beställa. Det finns platser dit de bara levererar en gång per vecka och då är risken att sticklingarna blir liggandes för länge i paketet innan du kan hämta ut det. Har du frågor om detta får du gärna kontakta oss på 0304-300 60


0 artiklar Kampanj(0) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar:

Ditt urval matchade inte några artiklar!Standardvy | Byt till Mobil vy