• Snabba leveranser
  • Trygg betalning
  • Fri frakt över 800:-
Visa priser: Exkl. moms | Inkl. moms
Meny
Välj bland 1000 olika pussel.
TRÄDGÅRD  Sticklingar

Sticklingar

Förboka dina sticklingar nu. De levereras ca vecka 13. 

Tänk på att alla varor som beställs på samma order som sticklingarna också skickas i samma leverans. Så om du vill ha snabbare leverans av andra varor, ex om du beställer fröer som du vill så tidigt, så gör två beställningar. En med det du vill ha snabb leverans av och en med de varor som skickas tillsammans med sticklingarna.

Filtrera Visa 84 artiklar
84 artiklar
Sortering:

Här kan du köpa sticklingar. Det finns många fina sorter att välja bland. Här hittar du bland annat sticklingar till olika kryddor som mynta, basilika, oregano, rosmarin och lavendel.

Men även till lite ovanligare växter som ginseng, sötpotatis, eldkrona och solhatt.

Varje förpackning innehåller tre sticklingar. Sticklingar är ett enkelt sätt att odla dina favoritplantor. Vid leverans är de ca 5-7 cm höga och oftast rotade i en torvbrikett eller jord. Plantera om dem i en större kruka när du får dem och placera ljust så får du snart en stor fin växt.

Det finns många olika sticklingar att välja mellan. De säljs bara under en begränsad period på våren och när en sort är slut så är den slut för säsongen. 

När sticklingarna skickas från oss skickar vi ett mail till dig så du vet att paketet är på väg. Det är viktigt att du sedan hämtar ut paketet så fort som möjligt. Sticklingarna vill planteras om och placeras ljust så fort som möjligt. 

Om du bor långt ut på landet dit DHL inte kör varje dag så är det inte säkert att du bör beställa. Det finns platser dit de bara levererar en gång per vecka och då är risken att sticklingarna blir liggandes för länge i paketet innan du kan hämta ut det. Har du frågor om detta får du gärna kontakta oss på 0304-300 60


Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan