• Snabba leveranser
  • Trygg betalning
  • Fri frakt över 800:-
Visa priser: Exkl. moms | Inkl. moms
Meny
LEKSAKER  Spel  Barnspel

Barnspel

Kampanj
Alibaba
298 kr
399 kr
Kampanj
Bamses gympaspel
Kampanj
Jag är junior Alias
Kampanj
Karibiens guld
Vinnare av Årets barnspel 2019!
259 kr
399 kr

Spel för barn, eller barnspel som vi kallar spelen i denna kategori passar barn upp till ca 7 år. Vill du köpa spel för äldre barn hittar du dem i vår kategori med familjespel.

Det finns tre saker som utmärker ett bra barnspel. De är välgjorda i ett tåligt material så at de tål att spelas med många gånger. De har även lätta regler så att barnen kan spela själva. Dock underlättar det om en vuxen är med de första gångerna och förklarar reglerna. När det gäller barnspel för de yngsta barnen så behöver en vuxen alltid vara med.

Till sist så har ett barnspel ganska kort speltid. Små barn kan inte sitta still lika länge och därför är barnspelen anpassade efter det.

Det finns jätttemånga spel för barn. Ta dig tid och läs om de olika spelen. Många av de barnspel du kan köpa hos oss på Simbadusa är inte bara roliga, de är även pedagogiska och lär barnen olika saker. 

Det finns till exempel spel där barnen lär sig bokstäver, att läsa eller att träna på att räkna. Om du tycker att spelen i denna kategori är för enkla så hittar du spel för äldre barn i vår kategori med familjespel. Välkommen att köpa dina barnspel hos oss på Simbadusa.

 


Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan