Stäng
TickSnabba leveranser TickTrygg betalning TickFri frakt över 800:-

Laserpegs

Passa på - Nu får du 25% rabatt på alla laserpegs!

Laserpegs är tuffa leksaker, ungefär som lego men de har även ljus. En del byggmodeller har både ljus och ljud. 

Alla bitar laserpegs passar med andra liknande bitar, som exempel lego. Det innebär att du kan kombinera dina modeller som du vill. 

Dock ger laserpegs leksaker ett större lekvärde. Först bygger man som vanligt, men lägger även in ledbelysningen. Sedan när det är dags att leka med det man byggt minskar man ljuset lite i rummet och tänder istället lamporna på det man byggt med laserpegs, så blir det en häftlig lekstund.

Flera olika teman med laserpegs

De olika leksakerna och modellerna du kan bygga ingår i olika serier. Ett exempel är Mission mars där det finns flera olika modeller med laserpegs att bygga. Allt från rymdraketen till en rover att köra omkring med på Mars. Samtliga modeller i serien Mission mars har delar med belysning och den stora kontrollstationen har både ljud och ljus.

En annan rolig serie är laserpegs Heroes. Här kan du bygga brandbilar, polisbilar och renhållningsbilar (sopbilar). Samtliga byggmodeller i denna serie har ljus. Dessutom har brandbilen och polisbilen även ljud. 

Ljud och ljus är två av de saker som gör laserpegs till så bra leksaker. Det blir ett större lekvärde än att bara bygga ihop modellerna. Leken efteråt blir minst lika rolig!

Dämpa gärna ljuset lite i rummet när ni leker med era laserpegs. Då får LED ljuset i de olika byggmodellerna ännu större effekt.


1 artikel Kampanj (0) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar:


Standardvy | Byt till Mobil vy