TickSnabba leveranser TickTrygg betalning TickFri frakt över 800:-

Höstlökar för din trädgård

Om du vill ha en blommande trädgård till våren så är det dags att plantera lökarna nu!

Välkommen till Simbadusas trädgårdsavdelning. Här kan du välja bland ett stort sortiment med höstlökar, vitlök, amaryllis, fröpåsar och massor av tillbehör. Allt du behöver för en fin, blommande och nyttig trädgård.

Klicka på de olika länkarna upp till vänster för att botanisera mer i Simbadusas stora trädgård...

Höstlökar är fantastiska. Du sätter en lök på hösten. Den ligger sedan i jorden hela vintern och plötsligt på våren så börjar det blomma i rabatten. Snödroppen är tidigast upp ur jorden på våren. Ofta innan snön har smält bort helt. Efter den kommer krokus, narcisser, tulpaner och alla andra vackra blommor. Snart blommar din trädgård fint!

Amaryllis är en annan vacker lök. Även den planterar du nu på hösten, men till skillnad för övriga höstlökar så blommar dina amaryllislökar redan till jul! Till våren kan du sätta ut din amaryllis i trädgården, och ta in den igen under hösten för ny blomning nästa jul.

Vitlök är både gott och nyttigt. Du kan plantera din vitlök i trädgårdslandet både på våren och hösten. Men om du gör det nu på hösten så får du en tidigare skörd nästa år. Dessutom finns det ett mycket större sortiment av vitlök att välja bland nu på hösten.

Fröer - Vad vore odling i trädgården utan fröer? Här på Simbadusa kan du välja bland ett stort sortiment av fröpåsar - hela året. Här finns allt du behöver för en lyckad odling i din trädgård, både grönsaksfröer, blomsterfröer och kryddfröer.

Välkommen till Simbadusas trädgård!
Standardvy | Byt till Mobil vy
Stäng